Chiptuning.
Want je auto kan zoveel meer

Chiptuning is populairder dan ooit, met autobezitters die het maximale uit hun auto willen halen. Naast de groeiende vraag biedt de ontwikkeling van chiptuning steeds meer mogelijkheden. Het stelt je in staat om niet alleen meer kracht, maar ook een soepeler rijervaring te verkrijgen, terwijl je tegelijkertijd vaak zuiniger rijdt!

Bij Reyneke Automotive ben je aan het juiste adres voor een chiptuning op maat.

Car speed meter

Wat is chiptuning?

Chiptuning is het precies aanpassen van motormanagement software voor auto's, hierbij worden de motor en/of versnellingsbak ECU combinatie opnieuw afgesteld. Bij Reyneke Automotive krijg je een op maat gemaakte chiptuning met een geweldig resultaat.

Chiptuning begint met een algehele diagnose en datalog op de weg. Om te kijken of het voertuig in goede conditie is voor chiptuning. Vooral jonge auto's met weinig kilometers profiteren van deze software-aanpassing. Het resultaat voldoet vrijwel altijd aan de normen zonder verdere software-aanpassingen. De auto wordt door ons grondig getest op de weg, dit geeft de beste feedback over wat we voor jou kunnen betekenen.

BMW 5-series in a garage for tuning

Hoe gaan we te werk?

Stel, je wilt je auto laten chiptunen bij Reyneke Automotive.
Wanneer je langskomt, doen we onze werkzaamheden volgens het 3-stappen plan. Hiermee waarborgen we kwaliteit, en kunnen beter bepalen welke tuning het meest geschikt is voor de auto.

Car icon

1. Diagnose

We starten met diagnose en datalog op de weg, essentieel in het bepalen van aanpassingen bij moderne autosoftware.

Learn more
Shift icon

2. Aanpassen

Vervolgens zorgt onze software voor motor versterking en een betere afstelling. Er zijn chiptuning producten voor elke motor, benzine of diesel.

Learn more
Car steering wheel icon

3. Testen

Belangrijk is dat de auto goed wordt getest na de toegepaste tuning. Dmv datalog wordt alles gecontroleerd en waarnodig aangepast.

Learn more

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Interesse in chiptuning?
Vraag bij Reyneke Automotive vrijblijvend een offerte aan voor werkzaamheden en kosten.
Ontdek je opties en maak eenvoudig een afspraak.

OFFERTE AANVRAGENContact ons via Whatsapp